Fes-te soci/a!

Adult

30 € / any

Adult x2

50 € / 2 anys

Menors >14

15 € / any

(Menors de 14 anys gratuït)

Familiar

60 € / any

(2 adults + Menors)

Vols conèixer els avantatges d'associar-te?

T'ho expliquem!

Des de l’entitat proposarem diferents tipus de sortides. Sortides obertes per a tothom, sortides només per als socis, sortides amb places limitades, sortides de pagament... Per tant, tots els socis tindran: 


Des del Grup Excursionista Ter-Guilleries s’està treballant conjuntament amb l’Ajuntament de la Cellera de Ter per tal de millorar i obrir al públic el rocòdrom situat el Pavelló Municipal. Una vegada en funcionament, serà gestionat pel Grup Excursionista, i només els socis hi tindran accés (després d’haver omplert el document d’autorresponsabilitat corresponent). 


Grup Excursionista Ter-Guilleries vol anar més enllà de les activitats organitzades pel mateix grup motor. La comunitat Ter-Guilleries vol ser un espai real de trobada per fer l’entitat el més dinàmica i activa possible. Que algú vol fer una excursió improvisada de diumenge al matí? Una sortida més tècnica d’alpinisme o escalada? Doncs podràs fer-ho arribar a la resta de membres per si algú vol unir-se-hi. 


I això com es farà?
Per tal de poder tramitar la llicència federativa de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i així estar assegurat en cas d’accident, entre molts altres avantatges, has de formar part d’alguna de les entitats associades.


Ser soci del Grup Excursionista Ter-Guilleries et donarà dret, a partir de l’any 2025, a la tramitació de la llicència federativa, la qual s’haurà de sol·licitar expressament a la nostra pàgina amb qualsevol de les modalitats. 


Ser soci del grup, no implica en cap cas estar assegurat ni federat. Simplement et dona dret a accedir-hi a través d’una tramitació a part.


Per a més informació: 

Com obtenir llicència? (FEEC)


S’està treballant per tal de poder disposar de material tècnic de muntanya del qual en podran fer ús tots els socis de l’entitat. 


Com a soci també podràs participar en totes les decisions del grup des de l’Assemblea General anual. 


Aquesta entitat i tot el que organitza no seria possible sense tots els seus socis. Gràcies per unir-vos a l’entitat!